Mavrovo është një fshat turistik në rajonin malor të Maqedonisë Veriore perëndimore. Ai ndodhet midis komunës së Mavrovo dhe Rostushë. Mavrovo është një destinacion për turistët gjatë gjithë vitit për shkak të qendrës së tij të skisë, parkut kombëtar dhe liqenit.

Ka shtëpi fundjave, bujtina dhe hotele që ofrojnë strehim për turistët gjatë gjithë vitit. Por përveç skive, ka edhe atraksione turistike të tjera që mund t’i vizitoni. 

Kisha e Shën Nikollës në Mavrovo është ndërtuar në vitin 1850. Ajo ka qenë e zhytur në liqen deri në vitin 1953, por për shkak të thatësirave në shekullin XXI  është shfaqur.

Nëse keni planifikuar të udhëtoni në fundjavë në Mavrovo, Zenith Travel ofron paketa fantastike për sezonin e dimrit. Ofertat mund t’i gjeni këtu: