MERCEDES BENZ

SPRINTER (19 vende)

  • Adresa

    Rruga e Durresit (20 metra mbi Gjimnazin Qemal Stafa) Pallati 220, Shkalla 3, Kati 1, apt 17, 1001 Tirane.
  • Adresa e Email-it

    [email protected]
  • Nr. i kontaktit

    +355 68 205 9020

Na kontaktoni

Transporti Vip

Shërbim transporti Vip, me automjete të nivelit të lartë. Ju ofrojmë komoditet dhe luksin maksimal. Makinat tona vijnë me sedilje të rehatshme prej lëkure, xhama të lyer, kontroll klimatik, transmetim automatik dhe porte karikimi USB.

Transfertë nga dhe për në aeroport

Në bazë të kërkesave tuaja, organizojmë transfertën me mjete tona nga dhe për në aeroport.

Reservime në grup dhe individuale

Paketat e turneve në grup ose individuale, janë të planifikuara në mënyre të persosur, ku mund të shijohen një perzjerje përvojash.

Eksursione

Me flotën tonë të gjerë të automjeteve mbi 40 autobusë dhe minibusë, ne jemi partnerë të besueshëm për transportin e udhëtarëve me cilësi të lartë.

Paketa turistike

Paketat turistike speciale me tarifa të përkushtuara në favor të turistëve, do t'ju ofrohet mundësia për të vizituar vëndet më të vecanta turistike, me shërbim, komoditet dhe përkushtim.