KARRIERË

Dëshironi të jeni pjesë e një prej kompanive turistike lider në Shqipëri?

Është pikerisht ekipi ynë dhe klientët tanë të cilët e bëjnë kompaninë të jetë çdo muaj dhe çdo vit në progres dhe në nivelin e saj më të mirë.
Nëse deshiron dhe ti që të jesh gjithmonë versioni më i mirë i vetes, në Zenith ekziston formula e duhur ku mund të transformosh vetveten, të përdorësh energjinë, entuziazmin, përkushtimin dhe performanca juaj do të bëjë të mundur të udhëtojnë nëpër botë me mijëra pushues në vit.

Si të aplikoni?

Procesi ynë i rekrutimit është shumë i thjeshtë – ndiqni mundësitë tona të punës dhe nëse jeni të interesuar të aplikoni, na dërgoni CV-në tuaj në [email protected] ose mjafton të plotësoni formularin tonë të aplikimit.

Na kontaktoni