Zenith Gift Card

Dëshironi të blini një Gift Card?

Jeni gati të eksploroni botën e dhuratave unike dhe të përshtatshme? Nëse po, ju ftojmë të zgjidhni kartën tonë "gift card" dhe të përfitoni nga avantazhet e saj!

Si të blini Gift Card?

Nëse keni nevojë për një dhuratë të veçantë për një të afërm, mik, ose koleg, kartat tona "gift card" janë zgjedhja e duhur.
1. Shkruani emrin tuaj dhe adresën e email-it
2. Vendosni vlerën që dëshironi të kreditoni në kartën "gift card".
3. Vazhdoni procesin e pagesës online për të finalizuar blerjen tuaj.

Pas përfundimit të pagesës, do të merrni në adresën tuaj të email-it një kod unik. Ky kod mund të përdoret gjatë procesit të rezervimit në paketat e Zenith.

Thjesht dhe Shpejt!

Gift Card