STAFF RETREATS

Staff retreat është një udhëtim strategjik për ndërtimin e ekipit që synon ri-energjiizimin e punonjësve, promovimin e punës ekipore ndër-departamentale dhe forcimin e lidhjeve të miqësisë. Staff retreats janë provuar të jenë më thelbësore për një ekip pune si një mënyrë për të përmirësuar ndërveprimet sociale, për të përmirësuar bashkëpunimet e punës dhe ku ndërtimi mbi këto marrëdhënie ka çuar në një punë më të fortë ekipore sapo staffi kthehet në zyrë.

Staff retreat

Nëse jeni duke menduar të zhvilloni një staff retreat për kompaninë tuaj, lutemi të na dërgoni email në [email protected] ose plotesoni formularin me poshte.
Në bazë të kerkesës suaj ne ju dërgojmë sugjerimet tona dhe programin e detajuar të udhëtimit të përshtatur për ju.