AMSTERDAM ME AVION, 4 DITË €369

Description

►10, 24 Shtator: €369 personi


Program

 • 1

  Dita e parë:

  Fluturimi direkt Tiranë - Eindhoven. Nisja në orën11:15. Mbrritja në Eindhoven në orën 16.10. Transferimi me Autobus në Utrecht. Vizitë e Monumenteve Kryesore të Qytetit. Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 • 2

  Dita e dyte

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 • 3

  Dita e trete

  Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 • 4

  Dita e katert

  Mëngjesi në Hotel. Nisja per në aeroport. Fluturimi me avion direkt në orën 14:40. Mbrritja në Tiranë në orën 17:10.

  Shenime dhe informacione shtesë:
  - Akomodimi ne dhome teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.

  - Nëse krevati nuk do te jetë dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.

  - Për rezervim nevojitet 30% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 5 dite para nisjes .

  - Fëmija, i cili duhet të jetë nga mosha 0 - 9.99 vjec, do t'i aplikohet një ulje prej 20 EUR nga çmimi për të rritur.

  - Pagesa e bërë është e pakthyeshme.

  - Agjensia nuk mban përgjegjlsi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë: mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

  - Nëse personi që udhëton me grupe nuk i ka mbushur 18 vjeç, dhe udheton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar (dy kopje).

  - Pasaporta duhet të ketë minimalisht 3 muaj vlefshmëri në momentin që ktheheni nga udhëtimi.

  - Gjatë qëndrimit në avion & autobus duhet të jeni të pajisur me maska mbrojtëse

  ► CMIMET DHE DISPONUESHMERIA E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE.
  PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.


Included

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*
 • Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Bagazhe dore me përmasa deri në 40x30x20cm

Not included

 • Darka
 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Dreka
 • Gjithcka e papërmendur me sipër.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Location