AMSTERDAM ME AVION, 4 DITË €499

View photos

Description

►26-29 nëntor: €499 personi.

Vizitohet: Amsterdam, Utrecht, Hage, Rotterdam.

Intinerari i fluturimeve:
Nisja: Tirana 06:55 - 09:55 Eindhoven
Kthimi: Eindhoven 10:40 - 13:30 Tirana


Program

 • 1

  Dita e parë:

  Fluturimi direkt Tiranë - Eindhoven. Nisja në orën 06:55. Mbërritja në Eindhoven në orën 09:55.Transferimi me Autobus në Utrecht.
  Ndalesë per konsumim drekë dhe vizitë në qytetin e Utrecht-it. Qëndrim i lirë ku do të kemi mundësinë edhe për shooping në qendër tregtare.
  Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam. Sistemim dhe akomodim në hotel.
  Fundi i shërbimit për ditën e parë.

 • 2

  Dita e dyte

  Mëngjesi në Hotel. Do të fillojmë udhetimin tonë në qytetin aristokratik të Hagës, i cili është gjithashtu selia e qeverisë holandeze. Haga është shtëpia e parlamentit si dhe e të gjitha ministrive te vendit, mbarte zyrat dhe ndertesat që i përkasin Kombeve të Bashkuara.

  Destinacioni i rradhes do te jete Delft, i njohur për kishat duke përfshirë varret mbretërore holandeze.

  Nga Delft udhetimi vazhdon në Roterdam. Roterdam është një nga portet më të mëdha në botë. Një qytet modern i njohur për ndërtesat e saj si , Pencil, Shtëpitë kubike dhe Salla e Tregtisë së re.
  Kthim ne hotel, fundi i shërbimit për ditën e dytë.

 • 3

  Dita e trete

  Pas konusmimit të mëngjesit, itinerari vijon me vizitën në fabrikën e birrës Heineken.

  Pas përfundimit te vizitës në eksperiencën Heinekein, sipas dëshires sugjerojmë shëtitjen me anije përmes kanalave të Amsterdamit. Ku numërohen 165 kanale të cilët janë rreth 100 km të gjatë. 

  Vazhdojme vizitat ne Musemplein, ku do te vizitojme pikat kryesore turistike si Muzeu Van Gogh, Rijksmuseum dhe pas përfundimit në sheshin e muzeve, do të drejtohemi drejt sheshit kryesor të qytetit, Dam Square.
  Qëndrimi do të jetë i lirë, ku do të kemi mundësi të shohim kanalet e Amsterdamit, Red Light District si dhe sipas deshirës sugjerojmë të vizitoni shtëpinë-muze të Anne Frank , Madame Tussauds Amsterdam (Keto vizita jane opsionale).

  Nisja drejt stacionit qëndror për në hotel.
  Fundi i shërbimit për ditën e tretë.

 • 4

  Dita e katert

  Mëngjesi në hotel dhe nisja për në aeroport.
  Fluturimi me avion direkt në orën 10:40. Mbrritja në Tiranë në orën 13:30.

 • 0

  Shenime dhe informacione shtesë:

  - Akomodimi ne dhome teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.
  - Nëse krevati nuk do te jetë dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.
  - Për rezervim nevojitet 50% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 1 jave perpara nisjes .
  - Fëmija, i cili duhet të jetë nga mosha 0 - 9.99 vjec, do t'i aplikohet një ulje prej 20 EUR nga çmimi për të rritur.
  - Pagesa e bërë është e pakthyeshme.
  - Agjensia nuk mban përgjegjlsi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë: mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
  - Nëse personi që udhëton me grupe nuk i ka mbushur 18 vjeç, dhe udheton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar (dy kopje).
  - Pasaporta duhet të ketë minimalisht 3 muaj vlefshmëri në momentin që ktheheni nga udhëtimi.

  ► CMIMET DHE DISPONUESHMERIA E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE.

  PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.


Included

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*
 • Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Bagazhe dore me përmasa deri në 40x30x20cm

Not included

 • Darka
 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Dreka
 • Gjithcka e papërmendur me sipër.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Taksa lokale për turistët