SKI NE BREZOVICE 1 DITE - €20

View photos

Description

 • ►DHJETOR: 17,18, 24,25.
 • ►JANAR:  1,2, 7,8, 14,15, 21,22, 28,29.
 • ►SHKURT: 4,5, 11,12, 18,19, 25,26.


Program

 • 1

  TIRANE - BREZOVICE - PRIZREN.

  - Nisja nga Tirana ne oren 06:30.

  - Nisja nga Durresi ne oren 05:45. ( Pagese extra €5/PERSON )

  ►(Per realizimin e transfertave nga Durresi  duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

  Vazhdimi i udhetimit per ne Kosove nga dogana e Morines.
  Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe. Nisemi drejt  Brezovices. Qendrim i lire, Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale (nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi). 

  Nisemi per ne qytetin e Prizrenit. Ndalese e shkurter ne qender te Prizrenit dhe ne shetitoren buze lumit.

  kthimi per ne Tirane pasdite.

  Mberritja ne Tirane, Durres ne mbremje.

  Fundi i sherbimit tone!

   SHENIM

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

  ►NE RAST SE NUK MUND TE KALOHET DITEN E PARE RRUGA PER TE SHKUAR NE BREZOVICE DO TE BEHET NDRYSHIM ITINERARI: DO TE BEHET NDALESA NE PREVALLE.

  Sugjerohet te keni me vete:

  -Veshje Dimerore kundra bores, Kambale ose cizme kundra bores, Doreza kundra bores, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

  SUGJERIM:

  NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDESIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERESIMIN E STAFIT TONE .

  Fundi i sherbimit tone! 

  POLITIKAT E FEMIJEVE:

  • 0-1.99 VJEC JANË FALAS
  • 2-5.99 VJEC PERFITON 25% DISCOUNT
  • MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .


Included

 • Transporti me automjet komod
 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit

Not included

 • Pajisjet e skive
 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
 • Dreka
 • Bileta e teleferikut
 • Taksa turistike e hyrjes në Brezovicë, 1 EUR/p

Location