BUDVA – KOTOR, 1 DITË €15

View photos

Description

BUDVA, KOTOR 

►  25, 26 Qershor

 • ► 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 Korrik


Program

 • 1

  BUDVA – KOTORR 1 DITE €15

  ►Nisja nga Tirana në orën 06:30. 

  Kryerja e procedurave kufitare ne Muriqan. Ndalese e shkurter per te konsumuar mengjesin.
  Vazhdojme rrugen drejt Shen Stefanit ku do te bejme nje ndalese panoramike ne Ishullin e njohur Shen Stefan .Vazhdojme drejt qytetit te Kotorit, i cilesuar si nje nga qytetet me te bukura ne Malin e Zi. Ne Kotor do te vizitojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve, Gjirin e Kotorit (Opsionale shetitje me anije ne GJirin e Kotorit 5 euro/personi). Sipas deshires ngjitja ne muret e qyteti te cilat jane pjese e UNESCO-s. Kohe e lire per te konsumuar dreken ne Kotorr (individuale).Pas vizitave ne Kotor, nisemi drejt Budves  per te vizituar Qytetin e Vjeter, kercimtaren e Budves, Portin e Jahteve.Qendrim ne Budva 1 ore e 30 min ose 2 ore .
  Me pas nisemi drejt Shqiperise .Mberritja ne Tirane & Durres  ne darke .

  Fundi i shërbimit tonë!

  ►Duhet të keni me vete:

  Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, aparat fotografik, rroba banje dhe shumë energji, etj.

  ►Sugjerim:

  NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË

   

  SHENIM

  ► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► AGJENCIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIÇ JANË MUNGESË DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NËSE NUK I KENI MBUSHUR 18 VJEÇ, DHE UDHËTONI ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, JU DUHET PATJETER PROKURË E NOTERIZUAR.

  POLITIKAT E FËMIJËVE:
  0-2.99 VJEÇ PA PAGESË
  3-12 VJEÇ PAGUAJNË 13 EURO
  MBI 12 VJEÇ PAGUAN SI I RRITUR


Included

 • Transporti sipas programit
 • Shoqërues shqiptar

Not included

 • Taksa e qytetit të Kotorrit 1 EUR/person

Location