KAMPING NË GJIPE, 2 DITË €35

View photos

Description

 ►6 , 13 , 20 , 27 Gusht 

►3, 10 , 17 , 24 Shtator 


Plazhi i Gjipesë thuhet se ka plazhe në vend jo vetëm për bukurinë, për natyrën, por për faktin se ata janë të mbyllur sepse Shqipëria është e paparashikueshme, në qoftë se në një moment ju jeni në shkretëtirë pothuajse dhe duket se nuk ka asgjë për të parë pas pak zbuloni plazhe për të qëndruar të cilat ju nuk i prisni fare. Lartësitë e shkëmbinjve të pjerrët me pamje blu të qartë dhe transparente me një plazh të vogël që i lidh ato. Ky vend i mrekullueshëm është një vlerë për ata që e duan detin dhe bukuritë natyrore është mbyllur në Vuno dhe Ilias dy fshatra të vogla në jug të Shqipërisë jo shumë larg nga plazhi i njohur Dhërmiu . Emri "Gjipe" thuhet se vjen nga bashkimi i dy fjalëve "Gjiri i Perendise".


Program

 • 1

  DITA E PARE

  PROGRAMI:

  ►Dita I: Tiranë – Llogara – Gjipe:

  Nisja nga Tirana në orën 06:00 

  Nisja nga Durrësi në orën 06:30

  Ndalesë e shkurtër përgjatë rrugëtimit, përpara se të mbërrijmë në Llogara. Pushim për të shijuar panoramën që të ofrojnë mali dhe deti. Mbërritja tek parkingu i automjeteve, duhet të ecim rreth 20 minuta për të zbritur në plazh.

  Mbërritja në kamp. Akomodimi ne kamping (cader + dyshek + jastek ) dhe kohë për plazh. Konsumimi i lirë i drekës. Pas dreke eksplorim i kanionit dhe lojëra. Konsumimi i lire i darkës. Pas darke zjarr, muzikë, lojëra dhe animacione.

 • 2

  DITA E DYTE

  ►Dita II: Gjipe- Tiranë:
  Konsumimi i mëngjesit. Pas mëngjesit kohe elire per plazh ose opsionale vizitë me skaf tek Shpella e Pëllumbave dhe qëndrim për plazh. Pasdite kthimi drejt Durrësit, Tiranës dhe Elbasanit. Mbërritja në mbrëmje.

  Fundi i shërbimit tonë!


Included

 • Transporti sipas programit
 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit
 • Fjetja 1 natë në çadra kampingu
 • Mëngjesi tek restoranti i kampingut
 • Animacione gjatë udhëtimit

Not included

 • Opsionale drekë dhe darkë, 1600 L/personi
 • Shëtitje me skaf në shpellë e Pellumbave, 1500 L

Location