LUMI I SHALËS, 1 DITË €26

View photos

Description

 • LUMI I SHALES - BLINI PARK - LIQENI I KOMANIT
 • QERSHOR: 10, 11, 17, 18, 24, 25.
  KORRIK: 01, 02, 08, 09, 15, 16, 22, 23, 29, 30.
  GUSHT: 05, 06, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

 •  
 •  
 •  
 •  


Program

 • 1

  Tirane -Lumi i Shales - Tirane

  ► Nisja nga Tirana ne oren 06:00 .

   

  Vazhdimi i udhetimit drejt liqenit te Komanit .Ndales per kafe gjate rruges .Perpara se te nisim lundrimin me vark qendrojm pak ne portin e Komanit per pushim dhe relaks.Shetitja me varke midis bukurive perrallore qe natyra ofron zgjat rreth 50 minuta vetem 1 drejtim. Ngjyra e kaltër e ujit është karakteristike e lumit te Shales ,shkëmbinjt e thepisur që e rrethojnë dhe malet e gjelbra e bejn kete vend qe te cilesohet si TAJLANDA SHQIPTARE .Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme buze lumit ne piken me kryesore kulmin e bukurise se natyres ne kete zone ku pervecse konsumimit te drekes apo lojerave te ndryshme mund te notojm ne lume . Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore  , shetitje ne natyren e virgjer,argetim , volejboll , plazh ,  dreka me produkte kryesisht te zones.

  Me pas lundrojm perseri  me varka drejt liqenit te  Komanit dhe pergatimemi per t’u kthyer ne Tirane.Mberritja ne Tirane ne mbremje .

  Fundi sherbimit tone!

   

   

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 20% DISCOUNT .MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .

   

  ►Duhet te keni me vete :

  Çante Shpine , Kepuce te Malit, si dhe shkopinjte e ecjes, kapele, syze dielli ,Rroba per tu nderruar , ushqim te paketuar , fruta te thata , cokollata , uji 1.5 liter

   

  ►Sugjerim :

  NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

  ►Duhet te keni parasysh qe  :

  NE PERIUDHA TE CAKTUARA TE SEZONIT VEROR NIVELI I UJIT ESHTE ME I ULET SE ZAKONISHT, NE RASTE TE TILLA DO TE KEMI NJE ECJE ME NIVEL TE THJESHTE VESHTIRESIE PER RRETH 50-150 METRA DISTANCE.

   


Included

 • Transporti sipas programit
 • Varka, Koman - Lumi Shalës - Koman
 • Shoqërues shqiptar

Not included

 • Dreka

Review:

YAGIZ KOTAN – 05-06-2023:

It was a great experience.