VJESHTË NË OSLO, NORVEGJI 399 EURO

Description

►16 Shtator: €399/person


Program

 • 1

  Dita 1

  Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Oslo Torp Sandefjord. Nisja nga Tirana në orën 17.15 Mbrritja në Aeroportin Oslo Torp Sandefjord në orën 20:50. Transferimi në Oslo. Mbrritja në Oslo. Sistemimi dhe fjetja në hotel.

 • 2

  Dita 2

  Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeumi Viking Ship, Gadishulli Bygdoy, Muzeumi Fram dhe Kontiki, Muzeumi I hapur i Historise dhe Kulturës Norvegjeze, Parku Vigeland. Fjetje në hotel.

   

 • 3

  Dita 3

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeu Nacional,  Pallati Mbretëror, Katedralja, Bashkia, Opera, Kështjella Akershus, Fjetje në hotel.

 • 4

  Dita 4

  Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Opsionale: Shëtitje me Kroçere në Fjordet e Oslos. Transferta për në aeroportin e Oslo Torp Sandefjord. Fluturimi direkt Oslo Torp Sandefjord - Tiranë. Nisja në orën 21.25. Mbrritje në orën 00.15. 


Included

 • Mëngjesi
 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit
 • Akomodim në hotel 4* ose 3* për 3 netë qëndrimi. D
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus sipas program

Not included

 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Location