ROMË DHE FIRENZE, 4 DITË €399

View photos

Description

27-30 Prill

Itinerari i fluturimeve: 
Nisja: Tirane 06:15 - 07:50
 Rome
Kthimi: Pisa 21:00 - 22:40 Tirane  


Program

 • 1

  Dita e Parë

  Takimi me stafin tonë në Aeroportin "Nënë Tereza" 2 orë përpara fluturimit , sipas orareve përkatese të specifikuara më sipër.

  Ne oren 07:50 arrijme ne aeroportin Fiumicino nga Tirana me kompanine e fluturimit Wizz air.

  Pas procedurave takimi me autobusin vendas dhe vazhdimi i vizitave ne qytet.

  Do te vizitojme:
  -Bocca della verita
  -Piazza del campidoglio
  -Piazza di Venezia

  Pas perfundimit te vizitave , nisja drejt hotelit në Romë.
  Mbrëmja e lirë.

 • 2

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në hotel.
  Vazhdon vizita në Romë dhe këtë ditë do të vizitojmë Colosseum ku me pas do të drejtohemi drejt atraksioneve të tjera të Romës si:
  Roman Forum,
  Piazza Di Spanja, Fontana di Trevi ,Piazza del Popolo.

  Kthimi dhe akomodimi në hotel
  Mbrëmja a lirë.

 • 3

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në hotel.
  Vazhdon vizita në atraksione te tjera te qytetit te Romës si: Vatican , Sant Angelo , Pantheon, Piazza Navona. 
  Pas perfundimit te vizitave, vijojme me nisjen nga qyteti i Romes drejt hotelit ne qytetin e Firenzes.
  Akomdim ne hotel. 
  Mbremje e lire.

 • 4

  Dita e Katërt

  Mëngjesi në hotel.
  Vazhdojme viziten ne qytetin e firences ne atraksionet si:
  -Piazza dela Signora
  -Piazza Duomo Cathedral Santa Maria del Fiore
  -Ponte Vecchio
  -Uffizi Gallery.

  Transferta drejt aeroportit te Pisa

  Fluturimi kthyes për në Shqipëri.
  Mbërritja në Tiranë ne oren 22:10. 

 • 0

  INFORMACIONE TË RËNDËSISHME

  Informacion rreth rezervimit:
  -AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
  -NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  -PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 10 DITE PARA NISJES .
  -FEMIJA, I CILI DUHET TE JETE NGA MOSHA 0 - 9.99 VJEC, DO T'I APLIKOHET NJE ULJE PREJ 20 EUR NGA CMIMI PER TE RRITUR.
  -PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  Informacione rreth dokumentacionit:
  -AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.
  -AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  -NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.
  -PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 3 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE KTHEHENI NGA UDHETIMI.
  -CMIMET DHE DISPONUESHMERIA E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE.
  PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.


Included

 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*
 • Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Bagazhe dore me përmasa deri në 40x30x20cm

Not included

 • Gjithcka e papërmendur me sipër.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Taksa lokale për turistët
 • Dreka dhe darka
 • BILETA E HYRJES NE COLOSEO
 • BILETA E HYRJES NE VATICAN