SKI NE MAVROVE 1 DITE - €20

Description

 • ►DHJETOR: 17,18, 24,25.
 • ►JANAR:  1,2, 7,8, 14,15, 21,22, 28,29.
 • ►SHKURT: 4,5, 11,12, 18,19, 25,26.


Program

 • 1

  TIRANE - MAVROVE - TIRANE

  -Nisja nga Tirana ne oren 06:30 .

  -Nisja nga Durresi ne oren 05:45 . (Pagese extra 5 euro/personi)
  -Nisja nga Elbasani ne oren 07:00 .

  ►(Per realizimin e transfertave nga Durresi duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

  Do te vazhdojme udhetimin tone drejt doganes se Qafe Thanes ku do te bejme nje ndalese per pushim te shkurter ne zonen e Librazhdit.

  Pas procedurave doganore vazhdojme udhetimin drejt Parkut Kombetar te Mavroves.Qendrimi i lire per ski dhe per te shijuar natyren e bardh qe Mavrova ofron.Shoqeruesi jone mund t’ju ofroje asistence dhe sugjerime per personat qe duan te mesojne te skijojne .Konsumimi i drekes ne menyre individuale  ne restorantet e zones (nuk ju mungon asistenca dhe sugjerimi i guides nese e deshironi ).Nisja nga Mavrova per ne Tirane pasdite.  Kthimi ne Tirane dhe Durres ne darke me ndalesa te shkurtra gjate rruges .

  Fundi i sherbimit tone.

  Sugjerohet te keni me vete :

  -Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

  Sugjerim :

  NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDESIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-1.99 VJEC JANË FALAS
  • 2-5.99 VJEC PERFITON 30 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME, NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

   


Included

 • Transporti me automjet komod
 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit

Not included

 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
 • Dreka
 • Bileta e teleferikut

Location