STAMBOLL ME AUTOBUS, 4 DITË €99

View photos

Description


 • Gusht: 18-21, 25-28 €99

 • Shtator: 1-4, 8-11, 15-18, 22-25, 29 Shtator - 2 Tetor €99
 • HOTEL GOLDEN WAY 4*
 •  


Program

 • 1

  Tirane - Stamboll

  ►Dita e Parë:

  -Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes).

  Vazhdojme udhetimin drejt Stambollit nepermjet Kapshtices. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare mberrijme ne Stamboll. Akomodimi ne hotel pasdite. Vizite Venezia Mega Outlet.

 • 2

  Stamboll

  Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu, Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit (TopKapi). Kohe e lire ne Grand Baazar. Akomodimi ne hotel ne Stamboll. Opsionale, TURKISH SHOW.

 • 3

  Stamboll

  Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce & ne shetitoren kryesore (SHESHI TAKSIM). Qendrim i lire nen sugjerimin e guides. Akomodimi ne hotel.

 • 4

  Stamboll - Tirane

  Mengjesi ne hotel, nisja drejt Tiranes. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne Tirane, dhe Elbasan ne darke vone.

  Fundi i sherbimit tone !


  SHENIM

  POLITIKAT E FEMIJEVE

   • 0-2.99 VJEC JANË FALAS

  • 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE

  • MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

   
  SHENIM:

  SHETITJA ME ANIJA NE BOSFOR ESHTE E OBLIGUAR PER TE GJITHE PJESEMARRESIT NE GRUP.

   

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

   

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

   

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .

   

  ► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA

   

  ► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20

   

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

   

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.

   

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

   

  ►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.

   

  SHENIM

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 40% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .

  ► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA

  ► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

  ►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.


  ► CMIMET DHE DISPONUESHMERIA E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE.
  PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.


Included

 • Akomodimi në hotel me 4*
 • Transporti sipas programit
 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Not included

 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Hyrja në monumente dhe muzeume.
 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
 • Lundrimi me anije 10 euro ( e detyrueshme )
 • PCR Test
 • Sarajet e Top Kapi, 25 EUR/personi
 • TURKISH SHOW NE ANIJE 32 EURO
 • Istanbul Aquarium 22 EUR/Personi
 • Dreka dhe darka
 • Bileta e hyrjes Dollmabahce - €25

Location