Transport

Eksploroni botën me ne!

Zenith Travel ka nisur udhëtimin e parë në vitin 1992. Që prej fillimit, e deri në ditët e sotme ka zgjeruar funksionimin e saj dhe është bërë një agjensi udhëtimi, duke ofruar shërbime profesionale dhe duke ripërcaktuar përvojën e udhëtimit për klientët e saj. Për t'iu ofruar klientëve shërbime me vlerë të lartë, janë implementuar një listë shërbimesh të nevojshme për ti bërë udhëtimet të paharrueshme. Shërbimet kryesore përfshijnë transfertat, paketat turistike, ekskursionet, shërbim transporti Vip etj.

Autobusat Tane

Transporti Vip

Shërbim transporti Vip, me automjete të nivelit të lartë. Ju ofrojmë komoditet dhe luksin maksimal. Makinat tona vijnë me sedilje të rehatshme prej lëkure, xhama të lyer, kontroll klimatik, transmetim automatik dhe porte karikimi USB.

Transfertë nga dhe për në aeroport

Në bazë të kërkesave tuaja, organizojmë transfertën me mjete tona nga dhe për në aeroport.

Reservime në grup dhe individuale

Paketat e turneve në grup ose individuale, janë të planifikuara në mënyre të persosur, ku mund të shijohen një perzjerje përvojash.

Eksursione

Me flotën tonë të gjerë të automjeteve mbi 40 autobusë dhe minibusë, ne jemi partnerë të besueshëm për transportin e udhëtarëve me cilësi të lartë.

Paketa turistike

Paketat turistike speciale me tarifa të përkushtuara në favor të turistëve, do t'ju ofrohet mundësia për të vizituar vëndet më të vecanta turistike, me shërbim, komoditet dhe përkushtim.